noodles volos banner

Σα σίφουνας πέρασε από τα Χανιά ο Απόλλων

Στο πρώτο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, ο Απόλλων πέρασε σα σίφουνας από τα Περιβόλια, επικρατώντας 4-1 του Α.Ο. Χανιά. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίκσκεται σταθερά στην κορυφή, έφτασε του 40 βαθμούς και παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία. Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 25' και στο 37' με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα, ο Απόλλωνας έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά θέλησαν να μειώσουν, αλλά το γκολ του Σιατραβάνη στο 72' έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση (0-3). Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πολλούς χώρους, δεν σταμάτησαν εκεί και ο Γουίλι με σουτ στο 77' έκανε το 0-4 . Οι Χανιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής στο 87' με τον Σταμάτη.

ΑΟ Χανιά (Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής (Λάσκαρης), Βασιλείου, Βαρούχας (59′ Ντούμος), Τσουκάνης, Σταματής, Αποστολόπουλος, Ρούνει, Δαμιανάκης, Φουρλάνος.

Απόλλων Σμύρνης (Μάντζιος): Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Κονέ (81′ Κρητικός), Αλμπάνης, Ρομάνο (65′ Περογαμβράκης), Σιατραβάνης (76′ Γουίλι), Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος.