noodles volos banner

Εντυπωσιακό πέρασμα από τις Σέρρες για τη Λαμία με 0-3

Λαμία έτοιμη για άνοδο. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε και από την έδρα του Πανσερραϊκού (0-3) στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική, έπιασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Football League και αύξησε τη διαφορά από τον τρίτο Άρη στους έξι βαθμούς!

Το ματς είχε κακό ρυθμό στο ξεκίνημά του, ωστόσο η Λαμία κατάφερε να βρει το γρήγορο γκολ που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Πανσερραϊκού. Στο 26ο λεπτό, λοιπόν, μετά από σέντρα του Ματσούκα ο Ρίστιτς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τζόκιτς με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη δε, του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Βασιλόγιαννης έδωσε στον Τζόκιτς, αυτός με κάθετη βρήκε τον Ματσούκα και ο τελευταίος δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Το τελικό σκορ (0-3) διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Καραγιάννης, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Βασιλόγιαννη.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Τεννέ έπιασε στην πρώτη θέση και στους 37 βαθμούς τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφήνοντας τον Άρη αρκετά πίσω στη μάχη της ανόδου, καθώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο -6.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Κανούλας (45+1’ Γκούρτσας), Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης (70’ Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσούτσης (27’ Κάκκο), Παπατζίκος

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (67’ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Όμο, Βαλιός (50’ Ρότσα), Τζόκιτς (75’ Κοτσώνης), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης