noodles volos banner

Φιλοξενεί τη Λαμία σε εξ αναβολής ο Πανσερραϊκός

Διεξάγεται σήμερα Πέμπτη (16/2, 15:00) η εξ αναβολής αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τη Λαμία, ματς που μεταδίδει ζωντανά η ΕΤ3.  Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πιάσουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας τον Απόλλωνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (13ος): Τα έξι ματς χωρίς νίκη και γκολ έχει φτάσει ο Πανσερραϊκός (0-3-3, 0-9) και θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα κόντρα στη Λαμία. Στο προηγούμενο παιχνίδι του, έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό, ωστόσο, έδειξε σημάδια ανάκαμψης, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τρεις απόντες θα έχει ο Παναγιώτης Διλμπέρης, καθώς εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Στέβιτς και Φουσού, αλλά και ο Πόζογλου, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και το ντεμπούτο του με τα «λιοντάρια» θα καθυστερήσει για ένα ακόμα ματς.

ΛΑΜΙΑ (2η): Να εκμεταλλευτεί την νέα απώλεια του Άρη στον Εύοσμο θέλει η ομάδα της Λαμίας, η οποία με ενδεχόμενη νίκη της επί των Σερραίων θα ξεφύγει στο +6 από τους «κίτρινους», ενώ θα «πιάσει» στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εντός είναι ο νεοαποκτηθείς Ρότσα, ενώ τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή και ο Φιορίν Ντουρμισάι, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε Την προηγούμενη αγωνιστική οι Λαμιώτες δεν αγωνίστηκαν, καθώς ο Πανθρακικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έτσι πήρε τη νίκη «στα χαρτιά»…

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός, έμειναν οι Ποζατζίδης, Αντωνόπουλος, Πεταυράκης, Μανιάς, Πατσαρούχας, Βορύλλας και Φερφελής.

πηγή: liganews