noodles volos banner

Καθάρισε νωρίς το θεσσαλικό ντέρμπι ο ΑΟΤ

Ήθελε το ντέρμπι με την Αναγέννηση και το έδειξε απ' την αρχή η ομάδα των Τρικάλων, καθώς είχε δυναμικό ξεκίνημα δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Καρδιτσιώτες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα απ' το πρώτο ημίχρονο με 2-0, χάρη στα γκολ των Αρναρέλλη με πέναλτι και Κουσκουνά, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Το θετικό, πέρα αππό το τρίποντο, ήταν ότι ο AOT έδειξε σημεία... ζωής, μετά από την ήττα στα Χανιά και έφτασε τους 21 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος, γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ πέτυχε ο Κουσκουνάς στο 8', ενώ το 20λεπτο πέρασε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο. Στο 21' ο Κουσκουνάς έκανε το πλασέ, μετά τη σέντρα του Μαχαμάτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25' η Αναγέννηση είχε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Ντάνκουα να σουτάρει άουτ από καλή θέση. Στο 36' ο ΑΟΤ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Κουσκουνά από τον Μάιγκα και στο 37' ο Αρναρέλλης που είχε μπει στο 30' σαν αλλαγή έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ που πέρασε άουτ στο 40', για να έρθει το 2-0 στο 43', με τον Ρομπέρ να σεντράρει στον αφύλαχτο Κουσκουνά που νίκησε τον Πρίφτη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι και πάλι με το φάουλ του Λεάντρο στο 56' να περνά άουτ. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον ΑΟΤ να προσέχει την άμυνα. Στο 83' ο Αρναρέλλης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή κ. Μπαλατσούκα. Στο 85' η Αναγέννηση απείλησε ξανά με τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει το σουτ του Σμίλτου. Στο 87' έμειναν με δέκα και οι φιλοξενούμενοι, μετά από αποβολή του Μπλέντι με δεύτερη κίτρινη. Τέλος, στο 90+1' τραυματίστηκε ο Πίντο κι άφησε με εννέα τον ΑΟΤ στα τελευταία λεπτά, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (30' Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78' Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58' Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής, Ντιατά, Μπιτέλης (67' Τσιλούλης), Κρητικός.

πηγή: liganews