noodles volos banner

Μίλησαν οι έδρες στη Football League

«Μίλησαν» οι έδρες στα ματς της 15ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, καθώς και στα τρία παιχνίδια οι γηπεδούχοι πήραν τους βαθμούς της νίκης. Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας τον Κισσαμικό με 4-0, ενώ η Σπάρτη επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 και τα Χανιά των Τρικάλων με το ίδιο σκορ (1-0).

Στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, διεξήχθη το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, με την Σπάρτη να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό «άγγιξαν» το γκολ με τον Μάνο να πετυχαίνει το δοκάρι του Μελισσά, μετά από σέντρα του Όστοϊτς. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή του αγώνα να βγάζει από το τσεπάκι του συνολικά πέντε κίτρινες και μία κόκκινη. Στο 55' ο Νάστος είδε αποβλήθηκε από τον αγώνα και οι γηπεδούχοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Οι Σπαρτιάτες πίεσαν και στο 81' ο Ηλιόπουλος με σουτ νίκησε τον Δερμιτζάκη, γράφοντας το 1-0.

Στο Μάλεμε, τα Χανιά με κεφαλιά του Ράνιτς στο 10ο λεπτό νίκησαν τα Τρίκαλα και παρέμειναν για 7η σερί αγωνιστική αήττητα. Από την άλλη, η ομάδα του Βοσνιάδη πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη δεύτερη σερί ήττα.

Στον Εύοσμο, ο Αγροτικός συνέτριψε 4-0 τον Κισσαμικό, με την ομάδα του Νεντίδη να πετυχαίνει την  τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ανεβαίνει 4η στη βαθμολογία (12′ Γκότοβος, 18′, 34′ Γκέσιος, 72′ Φιλίπε). 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΧανιάΤρίκαλα 1-0

Σπάρτη-ΟΦΗ 1-0

Αγροτικός Αστέρας-Κισσαμικός 4-0

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Άρης        (ΕΤ3)
15:00 Καλλιθέα-Πανελευσινιακός
15:00 Παναιγιάλειος-Καλλονή
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός
15:00 Αιγινιακός-Πανσερραϊκός