noodles volos banner

Διπλό Σούπερ Λίγκας μέσα στα Τρίκαλα για τον Απόλλωνα

Τρένο δίχως… φρένο ο Απόλλων Σμύρνης στη Football League. Η ομάδα της Ριζούπολης επικράτησε 1-0 μέσα στα Τρίκαλα και πάει «καρφί» προς τη Σούπερ Λίγκα, πανηγυρίζοντας την όγδοη νίκη της στα τελευταία εννιά παιχνίδια (μοναδική «παραφωνία» το 0-0 με τον ΟΦΗ). 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 47’. Μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Κάσσος (φωτό) βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ στο τετ-α-τετ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του, με τους Θεσσαλούς να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά στα εναπομείναντα λεπτά. 
Κάπως έτσι, μετά από 14 αγωνιστικές, ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, όντας στο +7 από Άρη και στο +8 από Λαμία, που βέβαια έχουν δύο ματς λιγότερα, αλλά την Κυριακή παίζουν μεταξύ τους! 

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67'), Τικό (Αμίτ 46'), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74'), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ. 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66'), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 64'), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 82'), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.