noodles volos banner

Ναυάγησε η μεταγραφή του Ιβάνκο στα Χανιά

Αν και στα Χανιά να κινήθηκαν δραστήρια στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, τελικά οι περιπτώσεις των Έγκον, Ιβάνκο, Χριστόφ και Μπαργκά δεν προχώρησαν την τελευταία στιγμή! Σήμερα Πέμπτη η κρητική ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι η μεταγραφή του Ιβάνκο, που είχε έρθει στη Νίκη και αποχώρησε, «ναυάγησε» λόγω έλλειψης κενής θέσης ξένου, ενώ για τους άλλους τρεις δεν έφτασε εγκαίρως η μπλε κάρτα τους.

Αναλυτικά: «Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους δεν προχώρησαν οι μεταγραφές των ξένων παιχτών στην ΠΑΕ, παρότι οι παίκτες είχαν συμφωνήσει με τη διοίκηση. Στην περίπτωση του Ιβάνκο δεν προχώρησε η μεταγραφή, γιατί δεν υπήρχε κενή θέση ξένου στην ομάδα.

Στις περιπτώσεις των Egon, Mbarga, Xristov οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν, γιατί δεν έφθασε στη προβλεπόμενη ημερομηνία η μπλε κάρτα τους (η προηγούμενη ομάδα τους ήταν ερασιτεχνική). Αυτό είχε συνέπεια να μη βγουν τα δελτία τους και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Αντίθετα στην ΠΑΕ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σαιζόν ο ποδοσφαιριστής Θεολόγου, ο οποίος δεν έκανε χρήση της ελευθέρας που είχε πάρει από την ομάδα και λογίζεται σαν νέα μεταγραφή.

Έτσι λοιπόν ο απολογισμός της μεταγραφικής περιόδου ήταν:

ΕΦΥΓΑΝ

ΓΚΕΜΙΣΗΣ

ΛΥΡΑΣ

ΠΑΠΟΥΡΤΖΗΣ

ΣΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΟΡΟ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

RUNIC

ΜΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ

WANKEWAI ROONEY EVA

ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΡΑΤΗΣ

ΜΗΛΙΩΤΗΣ

ΔΡΙΖΗΣ

ΤΟΥΓΛΗΣ

Προωθήθηκαν κι έγιναν επαγγελματίες οι νεαροί

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΜΟΥΔΙΟΣ

ΜΕΡΟΣ

ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗΣ»