noodles volos banner

Και με τη βούλα Πουρτουλίδης στον ΟΦΗ

Με την φράση «μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι πίσω», ο Νίκος Πουρτουλίδης ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ και στις πρώτες του δηλώσεις έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr «είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ερχομαι με μεγάλη διάθεση να προσφέρω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να καταφέρουμε την άνοδο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και αν αυτό τον επηρέασε στην απόφαση του. «Μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο! Ξέρω απο πρωταθλητισμό στη Β’ Εθνική και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για την συνεργασία του εκ νέου με το Νίκο Παπαδόπουλο, ανέφερε οτι «έχουμε δουλέψει μαζί σε παρόμοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και τώρα».

Τη Δευτέρα (30/1) ο Πουρτουλίδης βρέθηκε στο Ηράκλειο και υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον ΟΦΗ, που πρόσθεσε μια ακόμη έμπειρη λύση στη μεσαία του γραμμή μετά τον Ντέρεκ Μπόατεγκ.

Ο τελευταίος αποτελεί προσωπική εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς είχε συνεργαστεί με τον παίκτη στον Ηρακλή, ενώ έμεινε ελεύθερος απο τον Απόλλωνα Σμύρνης και συμφώνησε με τον ΟΦΗ.

 Ποιος είναι

Ο Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1983 στην Καβάλα. Είναι 34 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Εχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης. Η πιο παραγωγική του παρουσία ήταν στον Ηρακλή, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια (2013-16) και είχε μαζί του 81 συμμετοχές και 12 γκολ σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λιγκ. Στο διάστημα αυτό συνεργάστηκε με το σημερινό προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο.