noodles volos banner

Στο Ηράκλειο ο Ντ. Μπόατενγκ για ΟΦΗ, το παλεύει για Βελλίδη

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Ντέρεκ Μπόατενγκ, που έφτασε χθες Παρασευή και την Κυριακή αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, ο 34χρονος παίκτης πάτησε ξανά το πόδι του στην πόλη του Ηρακλείου και σήμερα Σάββατο αναμένεται να περάσει από εργομετρικά τεστ και την Κυριακή θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Χετάφε, Βαγιεκάνο, Εϊμπάρ, Φούλαμ, Κολωνία, Ντνίπρο και Οκλαχόμα.

Ο ΟΦΗ επίσης παλεύει όσο μπορεί την υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται δύο Έλληνες γκολκίπερ που αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ. Όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα, έτσι και σε εκείνη του Μάρκου Βελλίδη, ο ΟΦΗ ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Η περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι αρκετά δύσκολη, καθώς μέχρι και πριν από έναν χρόνο ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα, όμως στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν όσο μπορούν και ειδικά από την στιγμή που ο Βελλίδης δεν υπολογίζονται από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι δύο άλλες επιλογές

Στον ΟΦΗ πάντως κοιτάζουν και άλλες επιλογές, προκειμένου να υπάρχει και plan. Ήδη, η ομάδα έχει στο στόχαστρο της δύο Έλληνες γκολκίπερ, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμεί να μην αποκτηθεί ξένος, αφού με αυτόν τον τρόπο «χαραμίζεται» μια θέση Έλληνα μέσα στην ενδεκάδα. Στον ΟΦΗ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και αναμένονται εξελίξεις μέχρι τη Δευτέρα.

πηγή: gentikoule.gr