noodles volos banner

Πρόταση σωτηρίας του Πανθρακικού από τους Πόντιους Θρυλορίου

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής προκαλεί θλίψη, αλλά ακόμα και πριν το φινάλε αναζητούνται λύσεις.

Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου προτείνει έκτακτη Γ.Σ. των σωματείων του Νομού Ροδόπης, προκειμένου να αποφασιστεί η οικονομική ενίσχυση της ομάδας της Κομοτηνής με τα αποθεματικά του ταμείου της ΕΠΣ Θράκης.

Παράλληλα, προτείνει και την αναστολή για έναν χρόνο από όλους τους δημάρχους της Ροδόπης των οικονομικών ενισχύσεων προς πολιτιστικούς συλλόγους, ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα και να πάνε στον Πανθρακικό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στη διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης και τονίζει ότι «υπάρχει λύση αν υπάρχει θέληση και όραμα». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επειδή δεν είμαστε μοιρολάτρες και πιστεύουμε ότι υπάρχει πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων προτείνουμε άμεσα τα εξής

1)Άμεση έκτακτη γενική συνέλευση των ποδοσφαιρικών σωματείων Ν. Ροδόπης με ομόφωνη απόφαση για οικονομική βοήθεια του Πανθρακικού από τα αποθεματικά του ταμείου ύψους 50.000 ευρώ (υπάρχουν διαθέσιμα 100.000 ευρώ τα όποια τρώγονται από δω και από εκεί)…

2)Πρόταση προ του δημάρχους του Ν. Ροδόπης να αναστείλουν μετά από απόφαση των δημοτικών συμβουλίων όλες τι οικονομικές ενισχύσεις στους πολιτιστικούς συλλόγους για 1 χρόνο και να ενισχύσουν τον ερασιτέχνη Α.Π.Σ. Πανθρακικό και μέσω αυτού την Π.Α.Ε…

Πιστεύουμε ότι υπάρχει λύση αν υπάρχει θέληση και όραμα… Είναι πολύ άσχημο για 15.000 ευρώ να διαλυθεί ο Πανθρακικός και να εκτίθεται η Κομοτηνή σε όλη την Ελλάδα… Απορούμε όμως με αυτούς που το έπαιζαν Ροδοπάρχες του ποδόσφαιρου και γέμιζαν με Ρωσίδες τα V.I.P της κερκίδας στα επίσημα τι κάνουν για να βοηθήσουν….

Κύριοι της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι αλλιώς αδειάστε μας τα γραφεία από την καταστροφική σας παρουσία μια ώρα γρηγορότερα….

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ…».

Πηγή: a-sports