noodles volos banner

Ενεργοποιεί Ντεμπελέ, κλείνει Κρητικό η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προτίθεται να κάνει άλλη μία υπέρβαση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και τη φιλοσοφία της.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 23 «τελικούς», με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να θωρακίσουν το αγωνιστικό τμήμα και να υπάρξει η απαραίτητη «φρεσκάδα» σε πρόσωπα και την προσπάθεια ενόψει συνέχειας.

Με την Αναγέννηση προπονήθηκε και ο δεξιός μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Τάσος Κρητικός, ο οποίος διαθέτει παραστάσεις από τη Superleague με τη φανέλα και του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για το χώρο του άξονα στο προσκήνιο είναι και το όνομα του Μπασιρού Ντεμπελέ.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι έχει ενταχθεί στις προπονήσεις και το πρόγραμμα της Αναγέννησης λίγο μετά την εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείεται οι κιτρινόμαυροι να κινήσουν τις διαδικασίες για το τυπικό της συμφωνίας που είναι η υπογραφή του συμβολαίου, αφού, ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στο πνεύμα και στο κλίμα της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο Ντεμπελέ σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Παρί Σαν Ζερμέν. Από το 2010 έως το 2012 αγωνίστηκε στη Σλάβια Πράγας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Γκαμπές της Τυνησίας.

Ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα, για να τακτοποιηθεί το δελτίο με τον Ντεμπελέ και πιθανότατα με τον Κρητικό, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής απο το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

πηγή: karditsasportiva.gr, mikriliga.com

Last modified onWednesday, 25 January 2017 11:16