noodles volos banner

Αναβολή με τα Χανιά ζήτησε η Αναγέννηση, φεύγει ο Φέτσης

Ένα μέτρο χιόνι, όπως χαρακτηριστικά λένε οι άνθρωποι της Αναγέννησης, έχει στην Καρδίτσα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να διεξαχθεί το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τα Χανιά την Κυριακή (15/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλοί έστειλαν έγγραφο στη διοργανώτρια με το οποίο ενημερώνουν για τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη και ξεκαθαρίζουν ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει και θα πρέπει να αναβληθεί, για να μην ταλαιπωρηθούν και τα Χανιά με το ταξίδι. Την Παρασκευή (13/1) περιμένουν απάντηση. Εν τω μεταξύ, μετά το αναγκαστικό ρεπό της Τετάρτης (11/1) οι παίκτες του Γάννη Μάγγου επέστρεψαν στις προπονήσεις κάνοντας φυσικά σε κλειστό κάποιες ασκήσεις, αφού κανένα γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Τέλος, εδώ και μέρες είχε φανεί ότι ο Ξενοφών Φέτσης θα αποτελέσει παρελθόν από την Αναγέννηση και σύμφωνα με πληροφορίες για την Παρασκευή (13/1) κλείστηκε το ραντεβού των δύο πλευρών προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους, κάτι που ήταν μονόδρομος τον τελευταίο καιρό.

πηγή: a-sports.gr