noodles volos banner

Με Μιλούνοβιτς ο Άρης, 2-1 δύσκολα τον Παναιγιάλειο

Μ' αυτόν τον τρόπο ο Μιλούνοβιτς κάνει το 2-1 Μ' αυτόν τον τρόπο ο Μιλούνοβιτς κάνει το 2-1

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς λύτρωσε τον Άρη στο ματς με τον Παναιγιάλειο στο Κλ. Βικελίδης στο 67', έχοντας περάσει στο 46' ως αλλαγή στο παιχνίδι, και σημειώνοντας σ' αυτό το σημείο το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ, έδωσε στους κιτρινόμαυους το τρίποντο.

Το ματς ήταν ισορροπημένο. Ο Άρης είχε την κατοχή, όμως ο Παναιγιάλειος έβγαινε με αξιώσεις μπροστά και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ανάκογλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζιμπούρ έκανε την κεφαλιά, με την πάλα να καταλήγει στον Καράμπελα, ο οποίος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δώδεκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε! Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Στίκα, ο οποίος με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά έκανε το 1-1. 

Η ισοφάριση έφερε άγχος στους γηπεδούχους, που δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τον Παναιγιάλειο να τους βάζει δύσκολα. Ο Αναστόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μιλούνοβιτς αντί του Τζιμπούρ, με τον Σέρβο εξτρέμ να δικαιώνει τον προπονητή του για την αλλαγή! Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση 67 λεπτών, ο Καπνίδης έκανε κάτι σαν σουτ, το οποίο μετατράπηκε σε πάσα και ο Μιλούνοβιτς από το ύψος του δευτέρου δοκαριού και με άδειο τέρμα μπροστά του, έγραψε το 2-1 (φωτό), που παρέμεινε μέχρι το φινάλε. 

Ο Άρης έτσι προωθήθηκε στη τρίτη θέση με 20 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρώτο Απόλλωνα Σμύρνης και δύο από τη δεύτερη Λαμία, ενώ τέταρτος είναι ο ΟΦΗ με 17. 

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (79' Τζανακάκης), Καράμπελας, Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Καπνίδης, Τζεμπούρ (46΄Μιλούνοβιτς), Ντούνης (75' Νέτο)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (74' Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (88' Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Αμρέλ (86' Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός