noodles volos banner

Επιστροφή στα τρίποντα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Πανσερραϊκό

Έσπασε τους… πάγους και επέστρεψε στα τρίποντα ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού με γκολ των Βουό και Χαντί στο παγωμένο «Γεντί Κουλέ» για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, ικανοποιώντας τους ηρωϊκούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η νίκη ήταν επιτακτική για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετά την ήττα με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα και την πέτυχε. 

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με  4-2-3-1 από το Νίκο Νιόπλια με τον Δερμιτζάκη τερματοφύλακα, τους Κομεσίδης, Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους έπαιξαν οι Νάστος, Μητρόπουλος με τον Χαντί να έχει ελεύθερο ρόλο με τους Μιλοσάβλιεβ, Ράντι και Βουό να αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς, στο 4′, όταν ο Χαντί άνοιξε ωραία το παιχνίδι, με τον Κοιλιάρα να κάνει το γύρισμα και τον Βουό με πλασέ να σκοράρει. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε κλασικές ευκαιρίες, για να κάνει το 2-0, αν και ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Κανούλα να ισοφαρίζει στο 33′.

Τελικά στο 78′ με μια καταπληκτική κεφάλια ο Άγγελος Χαντί έκανε το 2-0, χωρίς να βλέπει, μετά την εξαιρετική σέντρα του Κοιλιάρα. Στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κώτσιος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μικιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Νάστος, Μητρόπουλος (70’ Χίσι), Χαντί (80’ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ (70’ Ογκμπόε), Ράντι, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Φούσου (82' Παναγιωτίδης), Ρούτσης, Τσιμίκας (68' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης (82' Κτιστόπουλος), Κάκκο, Κανούλας.