Logo
Print this page

Επέστρεψε στην κορυφή ο Απόλλων, 3-1 τον Αχαρναϊκό

Στην κορυφή της Football League επανήλθε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία», επικράτησε 3-1 του Αχαρναϊκού, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και μετά από διάλειμμα σχεδόν 24 ωρών, επέστρεψε στην πρώτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη τη Λαμία που χθες νίκησε 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα. Οι Απολλωνιστές έχουν πλέον 23 βαθμούς και οι Λαμιώτες 22. 

Τα τέρματα της «ελαφράς ταξιαρχίας» σημείωσαν οι Πετρόπουλος (17', 81' και Σιατραβάνης) ενώ για τον Αχαρναϊκό σκόραρε ο Ντάγκρας (45'). Ο Αχαρναϊκός ολοκλήρωσε με δέκα λόγω της αποβολής του Ματσούκα στις καθυστερήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Σιατραβάνης (77′ Αλμπάνης), Κονέ, Πετρόπουλος (85′ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο (61′ Κρητικός), Κάσσος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Κόστιτς): Αποστολίδης, Ψιάνος, Ματσούκας, Παπατόλιος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζιώρας, Μεγαλοοικονόμου, Ντάγκρας (76′ Σταμούλης), Τσεμπερίδης (18′ Ζαχαρός)

Καλλονή-Κισσαμικός 1-1

Η Καλλονή πήρε στο τέλος τον βαθμό από τον Κισσαμικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Μάντζης στο 63' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα της Λέσβου να παίρνει το βαθμό στο 87' με τον Σαμπάνη.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γαβαλάς): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (38′ λ.τρ. Τζελίδης), Σάββα, Ποζατζίδης, Γιουκαρής (71′ Λαμπράκης), Παραΐμπα (58′ Τριανταφυλλίδης), Ευαγγελιδάκης, Γιώργου, Φράγκος, Σοφιάνης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Μαρτίνεθ (83′ Ενγκουέμ), Τιάγκο Σίλβα, Ποκόνγκ (75′ Βλάχος), Μάντζης, Θέος (56′ Κίκε)

Πανελευσινιακός-Αιγινιακός 0-1

Ο Αιγινιακός πήρε το διπλό απέναντι στον ουραγό Πανελευσινιακό, του οποίου επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας. Το τέρμα των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Γιατζιτζόγλου στο 81'.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Τσούπρος, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (57′ Ιορδανίδης), Γραικός, Κοτσαρίδης (79′ λ.τρ. Τσίγκρος), Αγγελούδης, Ακούζιε (61′ Παλαιολόγος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Μουκίδης, Ρανγκέλοφ, Γκατσολάρι, Ζγκούρη, Φασίδης.

Πανθρακικός-Καλλιθέα 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πλεγά, ο Πανθρακικός επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας, που προσγειώθηκε ανώμαλα μετά τη μεγαλειώδη επιτυχία επί του Άρη. Η αθηναϊκή ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 10' με τον Ηλιάδη. Δύο λεπτά μετά ο Πλέγας ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και ισοφάρισε για την ομάδα του Πανθρακικού. Στο 47' η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Μπέλη, όμως ο Πανθρακικός ήταν αυτός που στο τέλος «χαμογέλασε», καθώς ο Πλεγάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 84' «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (68′ Μήλιος), Χαλκιαδάκης (57′ Κυριαλάνης), Ζυγκερίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Πάτας, Συριόπουλος, Τοπάλι (55′ Κυριζάκης), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκο (51′ Γουόρντεν), Ηλιάδης (85′ Νικόλτσης), Τσίπρας, Σταματάκος

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 7/1

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (63', 80' Καραγιάννης - 89' Γκέσιος)

Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας Αναβολή

Κυριακή 8/1

Καλλονή - Κισσαμικός 1-1 (87' Σαμπάνης-63' Μάντζης)

Απόλλων Σμύρνης  - Αχαρναϊκός 3-1 (17', 81' Πετρόπουλος, 41' Σιατραβάνης-45' Ντάγκρας)

Πανελευσινιακός - Αιγινιακός 0-1 (81' Γιατζιτζόγλου)

Πανθρακικός - Καλλιθέα 2-1 (12' πεν., 84' Πλεγάς-10' Ηλιάδης)

 

Last modified onSunday, 08 January 2017 18:23
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]