Logo
Print this page

Επανήλθε στις νίκες η Λαμία, 2-1 τον Αγροτικό

Επανήλθε στις νίκες η Λαμία, που νίκησε στο γήπεδό της τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1 με δύο γκολ της χρυσής αλλαγής του Μπάμπη Τεννέ, Καραγιάννη, στο 63’ και το 80’, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Γκέσιος στο 89’.

Στο πρώτο μέρος η μεγαλύτερη φάση ανήκε στη Λαμία και σημειώθηκε στο 30’. Ο Μπλάζιτς έβγαλε ωραία κάθετη στον Φερφελή, εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Γουναρίδη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια της φάσης ο Βασιλόγιαννης έπεσε μέσα στην περιοχή, ζητώντας το πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης. Στο 63’ ο Καραγιάννης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αγροτικού Αστέρα και με ωραίο κοντρόλ με το στήθος έφερε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα τον Γουναρίδη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του Όμο, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο αμυντικός μέσος της Λαμίας, που όντως ήταν εκτεθειμένος, όταν έγινε το γέμισμα στην περιοχή, δεν επηρεάζει την εξέλιξη της φάσης, καθώς δε συμμετέχει σε αυτήν.

Στο 80’ ο Ντουρμισάι έκανε μία σέντρα-σουτ από τα δεξιά, ο Καραγιάννης μπήκε στην φάση, πήρε τις κόντρες και έκανε από κοντά σε κενή ουσιαστικά εστία έκανε το 2-0. Στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γκέσιος με κεφαλιά αξιοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο την σέντρα του Τάι και μείωσε για το 2-1.

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Φερφελής (46’ Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης (86’ Μπουλούλης), Ντουρμισάι, Βάντερσον (67’ Τζόκιτς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Αργυρίου, Μπουζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Τεγούσης (81’ Γκότοβος), Χατζής, Τάι, Φιλίπε, Πάτο, Γκέσιος.

Last modified onSunday, 08 January 2017 00:08
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]