noodles volos banner

Kοντά στα Τρίκαλα ο Ρομπέρ, στο στόχαστρο και ο Λάζαρ

Δε φαίνεται πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο, για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος από την Πέμπτη (5/1) είναι ελεύθερος, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό.

Όπως αναφέρει το a-sports, τα πράγματα με τον Γάλλο και τους Θρακιώτες ήταν από την αρχή ξεκαθαρισμένα. Εκείνος υπέγραψε με το σκεπτικό να πάρει παιχνίδια και τον Ιανουάριο να αποχωρήσει εάν βρεθεί κάτι καλύτερο και εκείνοι από την πλευρά τους απλώς τον είχαν ενημερώσει πως δε θα γίνει κάποια υπέρβαση στο οικονομικό.

Τελικά το... καλύτερο βρέθηκε και εκείνος αποχώρησε. Ο Ρομπέρ έχει στα χέρια του πρόταση από τα Τρίκαλα και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο 33χρονος ήθελε μία ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό έστω και αν μιλάμε για Β' Εθνική και με το που υπήρξε το ενδιαφέρον του ΑΟΤ, επέλεξε να αποχωρήσει από την Κομοτηνή. Ακόμη και εντός της ημέρας είναι πιθανό να κλειδώσει η συμφωνία και να ντυθεί στα κυανέρυθρα ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Επίσης σε δημοσίευμα του σάιτ marca-sl η τρικαλινή ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτό κανάλι με τον Κοστίν Λάζαρ, αν και πρόκειται για μια άκρως ιδιαίτερη περίπτωση. Πρόκειται για τον άλλοτε παίκτη των ΠΑΟΚ, Παναιτωλικού και Ηρακλή, ο οποίος αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στην ρουμάνικη Βολουντάρι, με την οποία μέτρησε 7 συμμετοχές. Και λέμε ιδιαίτερη περίπτωση, διότι λίγο πριν από τη δύση του 2016, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως έλαβε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Ο χρόνος θα δείξει αν θα τον πείσουν τα Τρίκαλα να αναβάλει το κλείσιμο της καριέρας του. Ισως ο κόουτς των «κυανέρυθρων» Γιώργος Γεωργιάδης λόγω της γνωριμίας τους απ' την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ να ξέρει καλύτερα και να κρύβει κάποιον… άσο στο μανίκι του.