noodles volos banner

Γεωργιάδης: Ξέρω πότε υπάρχει διαιτητικός δόλος

Τα Τρίκαλα έμειναν στο 0­-0 με τη Σπάρτη και ο προπονητής τους, Γιώργος Γεωργιάδης, στάθηκε σε μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη, που έκρινε το ματς κατά την εκτίμησή του.

Αρχικά είπε: «Η Σπάρτη ήταν οργανωμένη ομάδα. Πήγε για τον βαθμό, έτσι φάνηκε, τον πήρε και είναι ευχαριστημένη, ενώ εμείς δεν είμαστε. Να σταθώ πάλι σε μια απόφαση του επόπτη που είναι λανθασμένη, διότι ήμουν στην ίδια ευθεία και το είδα. Ένας παίκτης μας έφυγε από πίσω και κόπηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι ως οφσάιντ. Στη Football League όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, καμία ομάδα δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και για άλλη μια φορά ήταν εναντίον μας. Θα συνεχίσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σπάρτη για την κατάσταση που συναντήσαμε εδώ».
­

Στην ερώτηση να πιστεύει ότι το επίπεδο των διαιτητών δεν είναι τόσο υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, απάντησε:
«Νομίζω ότι οι διαιτητές είναι καλοί. Δεν ξέρω αν όσα κάνουν, τα κάνουν εσκεμμένα. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο και κατανοώ πότε υπάρχει δόλος ή ανικανότητα. Με βάση αυτό που είδα σήμερα... Τι να πω... Θέλετε να σταθώ και να πω ότι έκανε λάθος εκτίμηση; Να πω ότι είναι ανικανότητα; Έφυγε από πολύ πίσω ο δικός μας παίκτης. Για τον διαιτητή δεν έχω να πω κάτι, ήταν καλός».

πηγή: flnews

Last modified onWednesday, 04 January 2017 23:52