noodles volos banner

Κουρμπανάς: «Είχαμε τύχη, θέλουμε ενίσχυση»

 

Ο θριαμβευτής του Ελ Πάσο, Νίκος Κουρμπανάς μίλησε για την τύχη σε ορισμένα σημεία, αλλά και την καλή παρουσία της Καλλιθέας, στον πάγκο της οποίας κάθισε για πρώτη φορά, αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης, αφού το ρόστερ είναι μικρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις, όπως δημοσιεύθηκαν στο flnews:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Μία μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια με τη λογική ότι η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια σύμφωνα με τη βαθμολογία που είχε. Το συζητήσαμε με τα παιδιά και

προσπαθήσαμε μέσα από το παιχνίδι με μία τακτική που επιλέξαμε και σύμφωνα με το τι θα παίξει ο αντίπαλος, να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, πράγμα το οποίο έγινε.

Όμως, επειδή θα πρέπει να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα και όπως είναι, θα μπορούσε ίσως ο Άρης, εκεί σταθήκαμε τυχεροί σε μία, δύο περιπτώσεις, να προηγηθεί και τα πράγματα θα ήταν για εμάς δύσκολα. Σε εκείνες τις χρονικές περιόδους που ο Άρης

είχε το πάνω χέρι και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, που η ομάδα μπορούμε να πούμε ότι “κόλλησε” αγωνιστικά. Το ξεπεράσαμε αυτό και από εκεί και πέρα, αν δούμε μετά το τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία.

Προσπάθησε να παίξει καλά αμυντικά, να κλείσει τους διαδρόμους και να μπορέσει να πάει σε κόντρα επιθέσεις, πράγμα που έγινε και πετύχαμε δύο πανέμορφα γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και τρίτο, αυτή είναι η αλήθεια, με τον Σταματάκο.

Και τέταρτο γκολ σε κάποια φάση με τον Ηλιάδη. Αυτή είναι η αλήθεια του παιχνιδιού, καμία άλλη δεν είναι.

Θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να χάνουμε 1­0, αλλά από το τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία. Έκλεισε τους διαδρόμους και πήγε σε φάσεις γκολ καθαρές. Η ομάδα είναι πίσω αγωνιστικά και βαθμολογικά. Έχει πάρα πολλά προβλήματα, τεράστια που πρέπει να λύσει. Πρέπει να γεμίσει το ρόστερ, γιατί είναι πάρα πολύ λίγο.

Προσπαθήσαμε με κάποια παιδιά, όπως ο Τοπάλι, χτύπησε ο Σταμόπουλος, λείπει ο Μουκτάρης ή έφυγε, έλειπε ο Γκίνη...

Καταλαβαίνετε ότι είχαμε προβλήματα. Ευτυχώς όσοι έπαιξαν όπως ο Τοπάλι που έπαιξε πρώτη φορά αριστερό μπακ, ανταποκρίθηκε σε καλό βαθμό. Παρουσιάστηκαν θέματα στον αγωνιστικό χώρο κάποια στιγμή που δεν ήξερες πώς μπορεί να παρουσιαστείς μη έχοντας τους παίκτες σε κατάλληλες θέσεις. Θα πρέπει να έρθουν τέσσερα, πέντε παιδιά να γεμίσει η ομάδα.

Όχι ότι δεν είναι καλή, είναι καλή, αλλά, αν δε γεμίσει, θα έχει πρόβλημα. Είναι μία μεγάλη νίκη, να τη χαρούμε λιγάκι. Έχουν δικαίωμα τα παιδιά. Θα ηρεμήσουμε τώρα, γιατί έχουμε δυσκολία μεγάλη. Και ιδιαίτερα αυτός ο μήνας, είναι γεμάτος. Με αγώνες Κυριακή, Τετάρτη. Και καταλαβαίνετε ότι όταν έχεις μικρό ρόστερ θα συναντήσεις τέτοια προβλήματα, που πιθανόν να μην μπορείς να τα λύσεις. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη, στον κόσμο για τη συμπαράσταση, ξύπνησε ο κόσμος στο γκολ. Ο κόσμος... κοιμόταν λίγο στο 0­0. Ήθελε τη νίκη και τα παιδιά του την έδωσαν. Να βοηθήσει, όπως σήμερα, για να μπορέσει η ομάδα να βρει κάτι καλύτερο, να μην είναι στις χαμηλές θέσεις. Έχει πολύ δρόμο, ας μείνουμε προσγειωμένοι και θα δούμε».

Για το τι άλλαξε από την ημέρα που ανέλαβε και για το γεγονός ότι η Καλλιθέα έπαιξε πιο ορθολογικά: «Μη με βάζετε να μπω σε καμία τέτοια διαδικασία. Δε θέλω καθόλου. Επιλέξαμε έναν τρόπο να παίξουμε, ξέραμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Πιθανόν αν είχαμε άλλον αντίπαλο, να επιλέγαμε άλλον τρόπο. Μας βοήθησε η Παναγία και βγήκε. Μπορούσε να μη βγει.

Κάθε άνθρωπος που περνά από μία ομάδα προσπαθεί να δώσει το καλύτερο που μπορεί να δώσει. Άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Το παιχνίδι ήταν ροντέο με θέματα πολλά για την Καλλιθέα. Βγήκε παίκτης, μπήκε άλλος που δεν είχε παίξει ξανά σε αυτή τη θέση και προσπάθησε. Με τα λάθη, με τα σωστά... Δικαιότατα κερδίσαμε. Είχε και ο Άρης ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς».

Για την ενίσχυση:

«Η ομάδα έχει μικρό ρόστερ. Αν μπορούμε μέχρι την Παρασκευή που θα φύγουμε να κάνουμε δύο μεταγραφές, να τις κάνουμε. Είμαστε λίγοι. Τραυματίστηκε ο Σταμόπουλος, ο Μπέλης και ο Κατσικογιάννης».