noodles volos banner

Με τέσσερα γκολ από το 74' έως το 88', Άρης-Καλλονή 5-0

Την ισοπέδωσε... Ένα ξέσπασμα από το 74' έως το 88' στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να πάρει ο Άρης τη δεύτερη νίκη του στη σειρά στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το εμφατικό 5-0 επί της Καλλονής το απόγευμα της Δευτέρας (5/12).

Οι Θεσσαλονικείς κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, έβγαλαν την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχουν και έτσι μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή. Απέχουν πλέον μόλις δύο βαθμούς μετά την γκέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στην Καρδίτσα και την ήττα του Αγροτικού Αστέρα στο Αίγιο.

Πολύ καλή εμφάνιση και ένα εντυπωσιακό γκολ λίγο πριν το φινάλε για τον δις σκόρερ Τάτο, αρκετά κινητικός και ο Μπαργκάν στο καλύτερο παιχνίδι έως τώρα στη σεζόν των «κίτρινων», οι οποίοι δείχνουν πως σταδιακά ανεβάζουν στροφές.

Δεν κατάφερε να αντισταθεί η Καλλονή, η οποία ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που το σκορ ήταν στο 1-0 αμυνόταν διαρκώς. Τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς για τους Μυτιληνιούς που έχουν μόλις έναν βαθμό και παραμένουν πολύ χαμηλά, έχοντας δώσει πάντως και δύσκολα παιχνίδια έως τώρα.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Άρης, ο οποίος κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά. Μιλούνοβιτς Τάτος, Ίλιτς και Μπαργκάν προκαλούσαν προβλήματα συνεχώς στην άμυνα της Καλλονής, η οποία άντεξε τελικά μέχρι το 12'. Τότε ο Μπαργκαν έβγαλε σέντρα για τον Ίλιτς, ο Τζελίδης παρενέβη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μανιάτη, κάνοντας με αυτογκόλ το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν σε αυτό τον ρυθμό και στα επόμενα λεπτά έψαξαν και δευτερο γκολ, ενώ η Καλλονή είχε περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου. Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, δεν έβγαζε αντεπιθέσεις και δεχόταν με ευκολία τη μία τελική μετά την άλλη. 

Ο Άρης συνέχισε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να απειλεί με πολλούς παίκτες, αλλά η άμυνα της Καλλονής άντεξε και συνέχισε να το κάνει αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας και την τύχη με το μέρος της,, αφού στο 48' χάθηκε απίστευτη ευκαιρία. Ο Άρης τότε είχε διπλό δοκάρι με τους Ανάκογλου και Ίλιτς και δεν έγινε έτσι το 2-0.

Η Καλλονή προσπάθησε να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο μήπως και βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Άρης δεν εκμεταλλευόταν τους χώρους που του είχαν αφήσει οι Μυτιληνιοί. Όλ' αυτά μέχρι το... ξέσπασμα, αφού από το 74' έως το 88' οι γηπεδούχοι έβαλαν άλλα τέσσερα γκολ.

Στο 74' ο Νέτο έδωσε στον Τάτο και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά μετά έγινε και το 3-0 από τον Καπνίδη. Εκεί οι Μυτιληνιοί κατέρρευσαν και παραδόθηκαν αμαχητί στους γηπεδούχους που είχαν ανάγκη από μία εμφατική νίκη.

Στο 80' ο Μπαργκάν έκανε το 4-0 και οκτώ λεπτά μετά ο Τάτος με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Μέσα σε όλα αποβλήθηκε και ο Ρεπετσάς στο 86' και έτσι ο Γιώργος Βαζάκας εκτός της ήττας έχασε και έναν σημαντικό παίκτη του από το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό, στο οποίο οι «σαρδέλες» θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73' Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς (68' Ντούνης), Τάτος, Ίλιτς (66' Καπνίδης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82' Σαββα), Λίταινας (55' Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου (69' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν

πηγή: a-sports