noodles volos banner

Ένταση με Πανελευσινιακό-Ζάκυνθο στην κλήρωση του Κυπέλλου

Η δικαστική διαμάχη Ζακύνθου και Πανελευσινιακού έφερε ένταση στην ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου, μετά τη δήλωση του προέδρου της επιτροπής, Πάνου Γαβριηλίδη, ότι στην κληρωτίδα θα μπουν και οι δύο ομάδες λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Δυτικής Αττικής και αρχικά ο Χρήστος Παλαιολόγος αντέδρασε, αναφέροντας:

«Ποιος τους πριμοδοτεί; Αυτός δεν έχει μαντίλι να κλάψει και πληρώνει παράβολα; Να πληρώσουν τους παίκτες που χρωστούν σε όλη την Ευρώπη».

Στη συνέχεια υπήρχε τοποθέτηση και από τον ιδιοκτήτη των «σταχυοφόρων» Σπύρο Δημόπουλο: «Η Ζάκυνθος δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει κάποια διάταξη να συμμετέχει η Ζάκυνθος σε περίπτωση που πέσουμε εμείς; Εδώ υπάρχει μία διαδικασία εδώ και τέσσερις μήνες. Βγήκε μία απόφαση χθες να μην επικυρωθεί η βαθμολογία. Τρέχουμε για μία δωροδοκία που δεν υπάρχει πουθενά».

Το λόγο πήρε και ο Θανάσης Δημόπουλος, λέγοντας:

«Η ιστορία αυτή μας έχει κουράσει. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ στους δικηγόρους. Τέσσερις μήνες τα ίδια και βρισκόμαστε ξανά στο ίδιο σημείο. Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Όταν τελειώσει όλο αυτό, ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Θα πληρώσουν όλοι τους! Θα τους κυνηγήσουμε ό,τι απόφαση και να βγάλει το Διαιτητικό. Εμένα σπίλωσαν το όνομά μου. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκαναν πριν έξι μήνες; Πίστευαν ότι θα σωθούν. Έχουμε χαλάσει τόσα λεφτά, θα χαλάσουμε άλλα τόσα μέχρι να δικαιωθούμε».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο τρίτος της οικογένειας, Χρήστος Δημόπουλος, προσθέτοντας ότι:

«Αυτό το θέμα έχει τραβήξει πολύ. Τέσσερις μήνες είμαστε στα δικαστήρια. Εμείς που δεν ξέραμε τι θα πει ΕΠΟ και είμαστε εδώ τέσσερις μήνες.  Εχουμε χαλάσει τόσα λεφτά. Έχουμε φτιάξει την ομάδα μας, έχουμε κάνει προετοιμασία. Έχουμε κερδίσει τα δύο δικαστήρια στην Εφέσεων κι έρχεται αυτή τη στιγμή και πάμε στο Διαιτητικό.  Και πάμε τώρα σε αυτό που μπορεί να καθορίσει την τύχη μας. Εγώ σαν Χρήστος Δημόπουλος και σαν ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ότι η ομάδα θα είναι στη Β’ Εθνική. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Πανελευσινιακός και να μείνει η Ζάκυνθος. Κι όπως είπε και ο κ. Παλαιολόγος, δεν μπορεί εμείς που έχουμε κάνει μεταγραφές και έχουμε δαπανήσει λεφτά να πέσουμε και να μείνει η Ζάκυνθος που έχει έναν παίκτη».

Για την κλήρωση σχολίασε:

«Φαβορί του ομίλου ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σίγουρα θέλουμε να απολαύσουμε δύο ματς με δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή: mikriliga.com

Last modified onThursday, 29 September 2016 23:42