noodles volos banner

ΑΟ Χανιά: Φταίει η αλλαγή ώρας!

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο ΑΟΧ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Κέρκυρα κατόπιν δικής του υπαιτιότητας. Οι Χανιώτες δεν κάλυψαν εγκαίρως τα διαιτητικά έξοδα, έχασαν τον αγώνα με 0-3, απειλούνται με αφαίρεση 3 βαθμών και βαρύ πρόστιμο. Αρκετές ώρες αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι φταίει η αλλαγή ώρας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.
Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα. Άρα, σημαντικό ρόλο στα όσα έγιναν έπαιξε (και) η αλλαγή ώρας...».