noodles volos banner

Έχασαν αλλά πέτυχαν σημαντικό γκολ οι "ερυθρόλευκοι" Νέοι

Μπορεί να έχασε 2-1 στο γήπεδο Μακρυκάπας από τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε ο σημαντικό εκτός έδρας γκολ ενόψει του επαναληπτικού στο Βόλο. Στον πρώτο τελικό του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League, οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα μισά του α' ημιχρόνου με σουτ από ύψος της μεγ. περιοχής (που κόντραρε και στο πόδι του Καψιώτη), αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά αργότερα. Από φάουλ του Αλεξανδρή, ο Καψιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με μακρινό σουτ στο 36'.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πίεσαν για το δεύτερο τέρμα. Ζήτησαν κόκκινη κάρτα για τον αντίπαλο γκολκίπερ για ανατροπή του Αραπίτσα λίγο έξω από τα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά ο ρέφερι έδειξε κίτρινη, ενώ χάθηκαν καλές ευκαιρίες με τον Αλεξανδρή στο 68' (σουτ σε κενή εστία) και τον Αραπίτσα στο 80' (εκτέλεση φάουλ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή).
Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου: Ξανθάς, Βλαχόπουλος, Δημητριάδης, Καψιώτης, Γαρυφάλλου, Γκίνης (62' Χασιώτης), Μπούσης, Μπάσαρι, Αλεξανδρής (80' Γιαννούλας), Αραπίτσας, Αλαμάνης (51' Ντόντος).

*** Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, ο επαναληπτικός δεν θα γίνει την Τετάρτη 15/4 όπως έχει ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια Αρχή, αλλά το Σάββατο 18 Απριλίου.