noodles volos banner

Άλλος Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς του α’ γύρου

Ο Ολυμπιακός Β. όπως είχε παραταχθεί στην πρεμιέρα Ο Ολυμπιακός Β. όπως είχε παραταχθεί στην πρεμιέρα

 

 Το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League, που σήμανε την ήττα με 0-2 για τον Ολυμπιακό Β. από τη Ζάκυνθο κόστισε σε πολλούς τομείς στους ερυθρόλευκους.

Αύριο Σάββατο στις 15.00 στο νησί του Ιονίου, σε ματς που δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, οι Βολιώτες, κατά πολύ αλλαγμένοι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, επιδιώκουν να πιστοποιήσουν την ανοδική τους πορεία και ταυτόχρονα να πάρουν ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Θυμίζουμε ότι εκτός από διαφορετικό προπονητή, όπως είναι ευνόητο, σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός είχε στην ενδεκάδα του πέντε παίκτες, που αύριο δεν αγωνίζονται, είτε γιατί έλυσαν τη συνεργασία τους (Κούτσι, Χιντζίδης, Πινάρες), είτε γιατί δόθηκαν δανεικοί (Κορνελάτος), είτε γιατί είναι τιμωρημένοι (Μακρυδημήτρης). Επίσης ο Κασμερίδης δείχνει να προτιμάται πλέον σε σχέση με τον τερματοφύλακα στον αγώνα του ΕΑΚ Κολίτσι, ενώ τότε τραυματίας ήταν ο Ρόκας, που τώρα είναι στην αποστολή και επίσης δεν είχε αγωνιστεί καθόλου ο Διαμαντόπουλος, που αύριο έχει καπαρώσει μία θέση στο βασικό σχήμα. Ακόμη, ο τότε ενδεκαδάτος Μέζα έρχεται πλέον από τον πάγκο να προσφέρει την όποια βοήθεια. 

 

Last modified onFriday, 23 January 2015 14:04