noodles volos banner

Για διπλό ηρεμίας και ανάτασης στο Αιγίνιο

Τον Αιγινιακό αντιμετωπίζει το μεσημέρι (15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου σε ένα ματς που η νίκη φαντάζει μονόδρομος. Μπορεί να είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και προέρχονται από δύο ήττες, είναι αναγκαία η επιστροφή στις νίκες. Ο Γιώργος Κούτσης και οι ποδοσφαιριστές του θα αναζητήσουν το διπλό ηρεμίας και ανάτασης, που θα τους αφήσει τουλάχιστον να κάνουν λίγο πιο χαρούμενοι γιορτές.

Χωρίς Κούτσι

Χωρίς τον Κούτσι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Αιγίνιο. Ο έμπειρος σέντερ φορ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο πόδι και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Αυτή είναι η μοναδική απουσία για το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου, που σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μετρά μία επιστροφή. Συγκεκριμένα εξέτισε την ποινή του και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μπιτάνγκ.

Ο Γιώργος Κούτσης επέλεξε τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Μέζα, Μπιτάνγκ, Μαρτίνες, Ζέρης, Διαμαντόπουλος, Γιαλούσης, Καρράς, Κασμερίδης, Κολίτσης, Κεσίδης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Σκοπελίτης, Χιντζίδης, Θέος.

Αμφίβολος ο Καζάκης

Ο επιθετικός Βλάσης Καζάκης είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από πλευράς Αιγινιακού. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, που δεν έβγαλε αποστολή, αλλά ζήτησε από όλους τους παίκτες να είναι στο γήπεδο και θα ανακοινώσει τη δεκαοχτάδα λίγο πριν τη σέντρα, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει πως θα είναι ο Καζάκης για να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.