noodles volos banner

Το βάρος στην ψυχολογία...

Το απρόσμενο αποτέλεσμα που ήρθε στο ΕΑΚ κόντρα στον Τύρναβο την Κυριακή έχει βαρύνει το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν ως τελικό το ματς με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη την Πέμπτη και ο Γιώργος Κούτσης έχει ρίξει το βάρος κυρίως στον ψυχολογικό τομεά. Μέσα σε τρεις ημέρες άλλωστε που μεσολαβούν από το ένα παιχνίδι στο άλλο, δεν προλαβαίνει να αλλάξει και πολλά πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να κάνει στους παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και στην ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός μετρά δύο ήττες στα δυο τελευταία ματς και έχει απομακρυνθεί αρκετά από την κορυφή και την πρώτη θέση. Ωστόσο στο ερυθρόλευκο συγκροτήμα, όλοι θέλουν να ελπίζουν οτι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης θα ξεκινήσει η αντεπίθεση. Αυτό που λείπει από τη Βολιώτικη ομάδα μέχρι στιγμής είναι η σταθερότητα στην απόδοση της, ενώ προβλήματα παρουσιάζει και δείχνει οτι χρειάζεται ενίσχυση, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση... 

Αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στην ομάδα αυτή τη στιγμή πάντως είναι ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του να πάρουν διπλό στην Κατερίνη. Ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στον Μπιτάνγκ που επιστρέφει μετά από μία αγωνιστική τιμωρίας και το πιο πιθανό είναι να μην μετρά απουσίες.