noodles volos banner

"Τον Δεκέμβριο να είμαστε σε ανταγωνιστική θέση για την υπέρβαση"

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και την εκπομπή των Γιώργου Καρεκλίδη και Γιάννη Αναστασίου μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Τόρης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αρχικά ανέφερε: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, όπως καμία ομάδα. Φταίει η οικονομική κρίση, εμείς είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα κι αυτό στέρησε κάποια έσοδα από την ομάδα και την εμπιστοσύνη των φιλάθλων προς την ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τακτοποιημένα όλα τα οικονομικά ζητήματα αλλά τα χρήματα βγαίνουν από τις τσέπες δύο-τριών, πέντε ανθρώπων, δεν πήραμε τη βοήθεια που είχαμε ζητήσει εξ αρχής. Εμείς δεν είμαστε ούτε εκατομμυριούχοι ούτε παράγοντες που ζούνε από το ποδόσφαιρο. Έχουμε τις δουλειές μας και τραβάμε κεφάλια για να διατηρηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου. Όσα περισσότερα παίρνει μια ομάδα από τον κόσμο, τόσο καλύτερη γίνεται. Τα χρήματα θα πάνε στην ομάδα, όχι στις τσέπες τις δικές μας. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε 2.5000 κόσμο, ουσιαστικά μας καλύπτουν τα έξοδα του Κυπέλλου. Η ομάδα για να πάει στα Χανιά μάς στοίχισε 9000. Αυτά ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Βάζουμε χρήματα για την ομάδα που αγαπάμε, αλλά χωρίς τη στήριξη του κόσμου καμία ομάδα δεν θα έχει μέλλον. Η ΠΑΕ στη Β' Εθνική δεν έχει έσοδα", ενώ ερωτηθείς για τα τηλεοπτικά , απάντησε: "Τα πρώτα δύο τηλεοπτικά ματς γεμίζουν κάποιο καλάθι που έχεις επιχορήγηση από τον ΟΤΕ tv κι από εκεί και πέρα θα πάρεις κάποια χρήματα. Εμείς δηλαδή για το ματς που μεταδόθηκε τηλεοπτικά με την Καλαμαριά και την ΑΕΛ δεν θα πάρουμε τίποτα. Μετά, αν μεταδοθούν τρεις αγώνες, θα πάρουμε 15.000. Έτσι έχει δομηθεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα".

Επισήμανε πως δεν πιστεύει ότι θα γεμίσει το ΕΑΚ την Κυριακή στο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. "Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με 3.500-4000 εισιτήρια" είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τους στόχους του Ολυμπιακού σχοιλίασε: "Ο στόχος ο δικός μας είναι να μπούμες στα πλέι οφ. Τα πλέι οφ είναι μια άλλη διαδικασία και εκεί κρίνονται όλα. Τον Δεκέμβριο να είμαστε σε ανταγωνιστική θέση για να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση, να πάρουμε κάποιους παίκτες ακόμη για να είμαστε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ. Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά ό,τι γίνεται, είναι για το καλό της ομάδος και το καλό της πόλης".

Σχετικά με τη χθεσινή του δήλωση περί διαφορετικής νοοτροπίας με τον κ. Πάτση, δήλωσε: "Εμείς έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία και είναι εμφανέστατη, πήραμε παίκτες με μεταγραφές και όχι δανεικούς, εκτός από τον Θέο που πήραμε από τον Λεβαδειακό. Ο κ. Πάτσης έχει μια ομάδα που είναι στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς προσπαθούμε να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ και είναι λογικό να υπάρχει διαφορά νοοτροπίας".

Τέλος εξέφρασε μια άποψη, που όπως ο κ. Τόρης είπε είναι προσωπική, δική του και δεν εκφράζει τον Ολυμπιακό Βόλου: "Το καλό θα ήταν να υπάρχει μία ομάδα στην πόλη, η λογική λέει ότι αυτή η πόλη θα πρέπει να έχει μία ομάδα".

 

 

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 04 November 2014 13:03