noodles volos banner

"Δεν πρόκειται να αλλάξουμε προπονητή"

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης στον Νίκο Παντέλη εξέφρασε ο Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε σε αγωνιστικά ζητήματα και τόνισε χαρακτηριστικά: "Η φετινή είναι μια νέα ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 21 ετών, με παιδιά που έχουν μέλλον. Είχαμε την ατυχία με δυο-τρεις σημαντικούς τραυματισμούς, μας έλειψαν τα δύο αμυντικά χαφ και η απώλεια του Ρόκα ήταν τραγική, μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Παίζουμε με μία ομάδα με τρομερές ελλείψεις. Με την επιστροφή και τις προσθήκες που θα κάνουμε, η ομάδα θα αλλάξει προφίλ.

 

Για τον προπονητή, η φιλοσοφία και η παιδεία μας είναι τελείως διαφορετική από τους άλλους. Εμείς δηλώνουμε ότι πιστεύουμε στον Νίκο Παντέλη, έχει μεγάλη εμπειρία στη Β' Εθνική και είναι ισάξιος και καλύτερος από τους άλλους της κατηγορίας. Κάνει τεράστια προσπάθεια για να συμμορφώσει την ομάδα. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε προπονητή. Στηρίζουμε τον προπονητή και την προσπάθειά του, το ίδιο απαιτούμε από τους φιλάθλους μας.

Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα, δεν χάθηκε ο κόσμος. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Αν μπούμε στα πλέι οφ, να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε Σούπερ Λιγκ. Αλλά ο αυτοσκοπός δεν είναι αυτός. Είπαμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να βάλουμε τις βάσεις για ένα μεγάλο Ολυμπιακό. Ή θα πάμε όλοι μαζί ή κι εμείς θα πάμε μέχρι εκεί που φτάνει το σεντόνι μας...".

 

Last modified onMonday, 03 November 2014 13:43