noodles volos banner

Βαρούτσικος: "Ζητάμε τη στήριξη των φιλάθλων"

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο Γιώργος Βαρούτσικος ζήτησε για ακόμη μία φορά τη στήριξη των φιλάθλων και των επιχειρηματιών της πόλης στο φτιάξιμο της νέας ομάδας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του από τη μικρή ανταπόκριση τόσο όσον αφορά στους χορηγούς όσο και στην παρουσία των θεατών στα εντός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά ανέφερε:

"Όταν πέρυσι το καλοκαίρι η ομάδα ήταν στα πρόθυρα κλεισίματος, δώσαμε την ευκαιρία σε κάποιος επενδυτές να αναλάβουν τις τύχες αλλά δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι δεν εμφανίστηκε κανείς επενδυτής ούτε κανένας επιχειρηματίας από την περιοχή μας. Αποφάσισαμε και με τον κ. Τόρρη, να αναλάβουμε την τύχη της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου μόνο και μόνο για να μην διαλυθεί αυτή η ομάδα. Δεν υπήρχε μέλλον. Αναλάβαμε με πάσα ευθύνη για το τι θα γίνει στο μέλλον, τι προβλήματα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Στο μυαλό μας ήταν ότι θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν πικραμένοι αλλά πιστέψαμε στη στήριξή τους. Η πραγματικότητα ήταν ότι δεν υπήρξε καμία στήριξη από κανένα επιχειρηματία. Σε ένα ραντεβού στο ξενοδοχείο Κυψέλη, εξελίχθηκε σε ένα φιάσκο. Από τους 70 επιχειρηματίες που ήρθαν, δεν βάλανε ούτε ένα ευρώ. Με αποτέλεσμα να μας αλλάξουν τα πλάνα. Περιμέναμε ότι θα έχουμε στήριξη από τους ,επιχειρηματίες αλλά μείναμε μόνοι μας, οι επτά της διοίκησης. Δεν σταματήσαμε να ονειρευόμαστε και να στηρίζουμε την ομάδα. Με δικά μας χρήματα βγάλαμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, ας έρθει να την πάρει, την δίνουμε και με προίκα το ποσό που θα πάρουμε από τη Φούτμπολ Λιγκ και τον ΟΠΑΠ. Ανά πάσα στιγμή είμαστε ανοικτοί αν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Εμείς χάνουμε και χρήματα που στερούμαστε από τις επιχειρήσεις μας και ευχαριστώ δεν ακούμε από κανέναν. Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, δεν χρειάζεται να βρίζουν και να κριτικάρουν, δεν είπαμε ότι θα φέρουμε τον Μουρίνιο ή παίκτες επιπέδου Μπάγιερν. Εμείς είπαμε ότι θα φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Το ποδόσφαιρο αλλάζει. Θα περάσει σε υγιείς επιχειρηματίες όπως εμείς. Η ομάδα είναι της πόλης και όχι του Βαρούτσικου, ζητάμε από τους φιλάθλους να την στηρίξουν με ένα εισιτήριο, στα καλά και τα άσχημα. Η ομάδα τώρα χτίζεται, ψάχνει να βρει το δρόμο της, έχει τεράστιες δυνατότητες και σκοπός μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην πόλη μας γιατί προσφέρει πάρα πολλά. Όλοι μαζί αν ενωθούμε μπορούμε να την κάνουμε μεγάλη.

Δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις οι φίλαθλοι όταν στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο δεν κάναμε ούτε 1000 εισιτήρια. Δεν μπορείς κύριες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μην στηρίζεις την ομάδα σου. Εμείς είμαστε φίλαθλοι, πήραμε το ρίσκο όταν όλοι οι άλλοι εξαφανιστήκανε. Όλοι μου λέγαμε “πού έμπλεξες ρε Γιώργο;” Αυτοί που έρχονται στο γήπεδο και κριτικάρουν.

Άλλα πράγματα που μας έχουν πληγώσει είναι η μιζέρια που επικρατεί στο γήπεδο. Καλά θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι να χειροκροτούν την ομάδα μας στα καλά και στα άσχημα. Αν μας στηρίξουν, θα μας δώσουν τη δυνατότητα τον Ιανουάριο να κάνουμε πέντε μεταγραφές, στον άξονα, την άμυνα, την επίθεση που θα μας δώσουν άλλη δυναμική. Αν δεν μας στηρίξουν, εμείς δεν θα συνεχίσουμε σαν διοίκηση να στηρίζουμε κάτι που δεν είναι αγαπητό από τον κόσμο.

Την Κυριακή έρχεται δύσκολο ματς από θέμα πρεστίζ και βαθμολογικής σημασίας. Είναι κομβικό να γίνει sold-out. Βάλαμε το εισιτήριο 15 ευρώ γιατί έτσι θα ενισχυθεί η ομάδα και θα δοθεί δυναμική, να έρθουν έσοδα στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα σεβαστεί την προσπάθεια που κάνουμε.

Στο τέλος ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει τις κοινωνικές του δραστηριότητες με στόχο να προσφέρει στην κοινωνία του Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onMonday, 03 November 2014 13:57