noodles volos banner

Άλωσαν τη Λάρισα οι νέοι του Ολυμπιακού!

Μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα της Football League Νέων, στη Λάρισα για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Μπάσαρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το ματς παρακολούθησε αρκετός κόσμος, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, που μίλησε μάλιστα πριν το παιχνίδι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του... 

Με ένα σπουδαίο διπλό "απέδρασε" η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από τα Δένδρα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της δεύτερης κατηγορίας. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησαν με 0-1 με ένα γκολ που πέτυχαν από τα... αποδυτήρια, αφού ο Μπάσαρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 4' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Λάρισα που είχε στο πλευρό της και αρκετό κόσμο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό. Είχε δυο τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά και ο Ολυμπιακός παράλληλα θα μπορούσε να είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενουμένων χάθηκαν από τον Παγώνη, που στο 10' βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ, ενώ στο 49' έχασε διπλή ευκαιρία, καθώς αρχικά το πλασέ του απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και στη συνέχεια αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Θωμά Μακρή χάθηκε και στο 75' όταν ο Αραπίτσας με ωραία ατομική ενέργεια προσπάθησε να πλασάρει από πάνω τον τερματοφύλακα στην έξοδο του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Η Λάρισα στα τελευταία δέκα λεπτά πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, παίζοντας μερικές φορές και αντιαθλητικά με την ανοχή του διαιτητή, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ξανθά. Έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και μάλιστα από ένα εκτός έδρας ντέρμπι που τους δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια. 

Μοναδικό μελανό σημείο, ο τραυματισμός στο κεφάλι του Γκίνη, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους περισσότερο, αφού δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. 

ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Μαστακούλης, Καρακώστας, Ιωάννου, Καψάλης, Μπαλογιάννης, Μαργαριτόπουλος, Καμπέρης, Μπαρούτας, Βαγενάς, Ζαρκοδήμος. 

Στο δεύτερο έπαιξαν ως αλλαγές: Λεσάι, Καραλούλης, Μπόντε, Σπύρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Καψιώτης, Μαυρίδης, Δημητριάδης, Γαρυφάλλου, Γκίνης (83’ Παπαϊωάννου), Αραπίτσας (90’ Παπάζογλου), Γκούσης, Παγώνης (75’ Βλαχόπουλος) Αλεξανδρής, Μπάσαρι (70’ Φράγκος)

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 01 November 2014 19:10