noodles volos banner

Με τα γνωστά προβλήματα, αλλά με ηθικό στα Χανιά

Πέντε απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Παντέλης ενόψει της αναμέτρησης με τα Χανιά, για τη 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κρητική ομάδα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει πάλι να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Με την ίδια συνταγή του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Απόλλωνα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα το τεχνικό τιμ, με τον νεαρό Κεσίδη να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, αφού ο Μπάρμπας είναι τιμωρημένος, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς της Παρασκευής στο ΕΑΚ.

Εκτός του Μπάρμπα, θα απουσιάζουν και οι τραυματίες Σταμάτης Καρράς, Στάθης Ρόκας, Ανδρέας Κορνελάτος και Στράτος Χιντζίδης. Ο τελευταίος ανεβάζει ρυθμούς, αλλά δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με τα Χανιά. Καρράς και Ρόκας θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, ενώ ο Κορνελάτος θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα. 

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν μένουν στα προβλήματα. Θα παραταχθούν στα Χανιά για ένα αποτέλεσμα γοήτρου κυρίως που θα διατηρήσει την καλή ψυχολογία τους. Το ηθικό των παικτών είναι ανεβασμένο μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό που θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό είναι με μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. 

 

Last modified onSunday, 26 October 2014 12:46