noodles volos banner

Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντέλης

Με απογευματινή προπόνηση, την ώρα του αυριανού αγώνα, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ μετά ο Νίκος Παντέλης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοεχείο. Μπορεί να είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα, αλλά το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι κομβικό για την ερυθρόλευκη ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον προπονητή ποιυ ....παίζει τη θέση του.
Οι εμφανίσεις με Ζάκυνθο και Ηρακλή δεν ήταν οι αναμενόμενες, η βαθμολογική συγκομιδή μηδενική και πλέον, ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να πάρει τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο ΕΑΚ.
Οι απουσίες είναι οι γνωστές καθώς δεν υπολογίζονται οι Χιντζίδης, Κορνελάτος, Ρόκας, Καρράς που είναι τραυματίες και στην παρούσα φάση δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και έτσι, θέση διεκδικούν οι Θέος, Νικολιάς, ενώ ενδεχομένως ο Ζέρης αγωνιστεί σε πιο προωθημένο ρόλο. Το ζητούμενο είναι η νίκη και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο ουσιώδης στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Κούτσι, να σκοράρει  για πρώτη φορά σε επίσημο ματς ύστερα από 360 "άσφαιρα" λεπτά. Υπενθυμίζουμε ότι μετά το γκολ του Νικολιά στο Αλκαζάρ, η βολιώτικη ομάδα δεν βρήκε δίχτυα στα δύο επόμενα παιχνίδια Κυπέλλου με Λάρισα και Παναθηναϊκό στο Βόλο, αλλά ούτε και στα δύο του πρωταθλήματος.