noodles volos banner

Ισοπαλία για Καλλιθέα κι Άλιμο

Τον πρώτο της βαθμό κατάφερε να πάρει στο φετινό πρωτάθλημα η Καλλιθέα, η οποία αν ήταν πιο προσεκτική, αλλά και πιο τυχερή, θα μπορούσε να πάρει και το πρώτο τρίποντο. Ο Άλιμος από την πλευρά του, πήρε το δεύτερο βαθμό του στη σεζόν, όντας ωστόσο αρκετά τυχερός στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της Καλλιθέας αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 19' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μασάδο. Ο Άλιμος στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 26' ο Παντελής έκανε τη σέντρα κι ο Σαγανάς με προβολή νίκησε τον Κατσούλη, για το 0-1. Η αντίδραση της Καλλιθέας ήταν άμεση. Στο 28' ο Παγώνης σέντραρε από αριστερά, ο Πιτταράς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Καλλιθέα είχε κι άλλες ευκαιρίες στο ματς, όπως αυτή με τον Μασάδο στο 55' που σημάδεψε ξανά το δοκάρι με φάουλ αλλά και αυτή με τον Σταματάκο στο 89'. Το 1-1 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Συνθέσεις:
Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (85' Αρναρέλλης), Πιτταράς, Μασάδο, Μιχαλόπουλος (46' Σταματάκος), Τσίπρας (66' Ρόχας).
Άλιμος: Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης, Μπεριέξ (72’ Δωροβίνης), Κάρδαρης, Παντελής, Σαγανάς (62' Μαρσέλ), Καλαϊτζίδης, Ιωάννου (92' Μουρ).