noodles volos banner

Φιλικό με την ομάδα Νέων το Σάββατο

Ο Νίκος Παντέλης είδε χθες τους παίκτες του να αγωνίζονται σε φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα, που οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 1-0 με αυτογκόλ του Νικολάου στο 15ο λεπτό. Ο έμπειρος κόουτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές και να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, τόσο αυτοί που έπαιξαν την προηγούμενη Τετάρτη κόντρα στον Παναθηναϊκό όσοι και οι υπόλοιποι που δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Για αύριο Τρίτη υπάρχει ρεπό και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί κι απόγευμα. Εκτιμάται ότι οι Γιαλούσης και Κούτσι θα μπουν σε κανονικό ρυθμό την Τετάρτη, ενώ για τον Ρόκα ο τραυματισμός είναι σοβαρότερος και θα εξαρτηθεί ο χρόνος αποθεραπείας του από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πάρει ο παίκτης το απόγευμα.
Τέλος, για να νην υπάρξει κίνδυνος για κάποιο νέο τραυματισμό και επειδή ο Νίκος Παντέλης θέλει να δουλέψει αυτή την εβδομάδα πάνω σε θέματα τακτικής, αποφασίστηκε το επόμενο φιλικό να γίνει με την ομάδα Νέων (Κ20) του Ολυθμπιακού Βόλου. Το πιθανότερο είναι το απόγευμα του Σαββάτου.