noodles volos banner

Παντέλης: «Καλό φιλικό για να μην χάσουμε τον ρυθμό μας»

Ο Νίκος Παντέλης μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Καλλιθέας (1-0), έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που περισσότερο βοήθησε για να μείνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα.

«Για εμάς ήταν ένα φιλικό περισσότερο για να μη μείνει η ομάδα χωρίς ρυθμό. Καλό φιλικό παιχνίδι για να διατηρήσουμε τους ρυθμούς μας και είδαμε και κάποια πράγματα. Για μένα έχει σημασία ότι παίξαμε στο τελευταίο 25λεπτο με πέντε έξι πιτσιρικάδες που δεν είναι δυνατό όσο και να το θέλουμε να μπορούν να βρουν ρυθμό. Έγινε προσπάθεια όμως από τα παιδιά. Όπως είπαμε ήταν ένα φιλικό για να μη μείνει περισσότερο εκτός ρυθμού η ομάδα».

Για τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός στην ανάπτυξη: «Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη γιατί δοκιμάσαμε κάποια πράγματα αλλά πιστεύω ότι η ομάδα όταν παίξει κομπλέ δεν θα έχουμε θέμα. Θέλουμε να δούμε και τον Κεσίδη στα αμυντικά χαφ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Ρόκας».   

Για το αν θα δοθεί άλλο φιλικό: «Την άλλη την εβδομάδα, θα κάνουμε ένα τελευταίο φιλικό παιχνίδι για να κρατηθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Για τους Κούτσι και Γιαλούση: «Ξεκουράστηκαν, έχουν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό». 

Last modified onSunday, 28 September 2014 19:25