noodles volos banner

Συμπλοκές με τα ΜΑΤ και επεισόδια στην Αγίου Δημήτριου

Συμπλοκές με τα ΜΑΤ, φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, υπήρξαν στην Αγίου Δημητρίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ. Σύμφωνα με την αστυνομία οι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους για να σπάσουν τον κλοιό και να περιμένουν τους Λαρισαίους φιλάθλους (30 περίπου στον αριθμό) που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ έδωσε τις προσκλήσεις στους οργανωμένους οπαδούς, κάτι που δεν άρεσε στους Βολιώτες, όπως φυσικά και προκάλεσε άσχημη εντύπωση σε όλους. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η Αγίου Δημητρίου μετά το ματς και να υπάρχουν επεισόδια, στην προσπάθεια της αστυνομίας να απομακρύνει τους φιλάθλους. 

Κάηκαν κάδοι και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων. 

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος του ματς, απειλήθηκαν επεισόδια στο ΕΑΚ της αστυνομίας με τους οπαδούς της Λάρισας. Κάποιοι από αυτούς κινήθηκαν στην κερκίδα που είχαν κρεμάσει τα πανό τους οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, προκειμένου να τα πάρουν "λάφυρα" από τον αγώνα. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού βέβαια δεν ήταν εκεί για να τα μαζέψουν αμέσως, αφού αντίθετα με τους οπαδούς της Λάρισας που εξασφάλισαν προσκλήσεις από τον πρόεδρο τους, οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι είχαν την... κερκίδα τους στη Γορίτσα, καθώς σωστά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε τις προσκλήσεις σε μεμονωμένα άτομα και όχι σε οργανωμένους. 

Τελικά τόσο με την επέμβαση τον ΜΑΤ, όσο και των ανθρώπων του Ολυμπιακού που αντιλήφθηκαν αμέσως την κίνηση των Λαρισαίων, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο πέταλο. 

Last modified onFriday, 12 September 2014 23:59