noodles volos banner

Παντέλης: «Θα είμαστε καλά με τη Λάρισα, αν γίνει το παιχνίδι» (video)

Ο Νίκος Παντέλης ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο τόνισε ότι δεν πρέπει να τους αποπροσανατολίσει το αποτέλεσμα και το σκορ, που δεν έχει καμία σημασία στην παρούσα φάση. Επίσης είπε οτι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο 50% σε ετοιμότητα, αλλά πιστεύει οτι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το ματς του κυπέλλου με τη Λάρισα, αν αυτό τελικά γίνει.

«Για μας ήταν ένα παιχνίδι όπως και τα δύο προηγούμενα. Βέβαια σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Έγιναν κάποια λάθη και δεν πρέπει να στεκόμαστε στο αποτέλεσμα ή στο σκορ. Τα φιλικά είναι για να βλέπουμε κάποια λάθη και να μπορούμε να δουλεύουμε σε κάποια πράγματα που θέλουμε να δούμε και κάνουμε στις προπονήσεις. Σε γενικές γραμμές ανεξάρτητα από το σκορ, που για μένα όπως είπα δεν παίζει κανέναν ρόλο, κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνουν. Θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα».  

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Στη Β’ Εθνική τα πρωταθλήματα δεν τα δίνει η επίθεση, τα δίνει η άμυνα. Με την έννοια ότι αφού θέλουμε να είμαστε μία καλή ομάδα, πρέπει να κάνουμε επίθεση και να αμυνόμαστε με τον ίδιο τρόπο και όλοι μαζί. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από το σκορ, θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά. Είμαστε ακόμη στο 50% και αν».

Για την κλήρωση του κυπέλλου σχολίασε: «Τα ξέρετε καλύτερα από μένα. Είναι ένα ντέρμπι που όλοι το περιμένουν. Ξέρω τις ιδιαιτερότητες, μου τις έχουν μάθει εδώ. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά, όταν θα γίνει αυτό το παιχνίδι κι αν γίνει αυτό το παιχνίδι».

Για το αν το φιλικό με την Καρδίτσα θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε: «Πρόβα τζενεράλε δεν θα το έλεγα γιατί περιμένουμε έναν παίκτη ακόμα. Ο Ρόκας είναι τιμωρημένος και αν γίνει το παιχνίδι θα την εκτίσει εκεί, έτσι είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς όπως όλα τα άλλα. Περιμένουμε έναν επιθετικό». 

Media

Last modified onMonday, 18 August 2014 22:11