noodles volos banner

Παντέλης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Μιλώντας στο magnesiasports μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι  Ολυμπιακός είχε καλό ρυθμό για 60 λεπτά και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.  

Για την εικόνα της ομάδας του: «Σίγουρα η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Για 60 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό. Μετά ο ρυθμός έπεσε γιατί και έγιναν αλλαγές αλλά και γιατί υπήρχε και μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας για εμάς, αφού σήμερα κατεβήκαμε από το Πήλιο. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει ένας παίκτης για την επίθεση, γιατί υπάρχει πραγματική έλλειψη εκεί μπροστά, πέρα από τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι παίκτες. Θέλουμε ακόμα μία λύση και ευελπιστώ να έρθει όσο πιο σύντομα για να μας βοηθήσει».

Για το αν μετράει ότι η νίκη ήρθε απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας: «Για μένα δεν λέει κάτι. Και σήμερα κάναμε προπόνηση και χθες δύο προπονήσεις ιδιαίτερα επίπονες. Σε αυτό τα χρονικό σημείο για εμένα είναι το λιγότερο το αποτέλεσμα. Βέβαια μακάρι να κερδίζουμε σε φιλικά και επίσημα, αλλά σε αυτή τη φάση δεν είναι πρώτο το αποτέλεσμα, αλλά κάποια πράγματα που δουλεύουμε, ειδικά σε θέματα τακτικής, να μπορέσουμε να τα περάσουμε».

Για την αγωνιστική άνοδο των Νικολιά και Ζέρη: «Εντάξει αυτά τα παιδιά είναι πιτσιρικάδες, είχαν πάρει από πέρυσι πολλές συμμετοχές, τουλάχιστον από την ημέρα που ήρθα εγώ και είναι δύο καλά παιδιά. Αλλά αν είδατε εμείς χρησιμοποιούμε κι άλλα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα γιατί κάποια στιγμή νομίζω θα πρέπει η ομάδα να βγάλει κάποιους παίκτες επιπλέον μέσα από τα σπλάχνα της που να μπορούν να βοηθήσουν. Και νομίζω ότι έχουμε κάποια παιδιά με ταλέντο που σιγά, σιγά κι αυτοί θα ενσωματωθούν στην ομάδα».  

Last modified onFriday, 15 August 2014 02:41