noodles volos banner

Υποδέχεται τον Τύρναβο στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός

Ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας απέναντι σε έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας, που ίσως τον βρει μπροστά του και στο πρωτάθλημα της Football League, θα δώσει το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι που ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Πήλιο και από την Πέμπτη θα συνεχίσουν στον Βόλο, υποδέχονται στη Νεάπολη τον Τύρναβο στις 18.30.

Το ΕΑΚ δεν είναι έτοιμο, αφού γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα και έτσι ο Νίκος Παντέλης και οι παίκτες του θα στερηθούν τη φυσική τους έδρα και θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στο γήπεδο της Νεάπολης σε αυτό το φιλικό.

Το τεχνικό τιμ θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα βάσει πάντα της χρονικής περιόδου της προετοιμασίας που διανύει η ομάδα, αφού είναι δεδομένη η κούραση των ποδοσφαιριστών, από την παραμονή τους στο βουνό των Κενταύρων και το ιδιαίτερα επίπονο και βαρύ πρόγραμμα που έβγαλαν στο βασικό στάδιο.

Με την έλλειψη του βασικού σέντερ φορ να είναι εμφανής στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός ψάχνει λύσεις στο σκοράρισμα και από τους υπόλοιπους παίκτες του. Ο Νίκος Παντέλης θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και αυτό που θέλει είναι η ομάδα να επιδεικνύει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Last modified onThursday, 14 August 2014 10:26