noodles volos banner

Κατσουράνης στο προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Τη λύση του αμυντικού μέσου ψάχνουν στην ΑΕΚ και η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη επιστρέφει μετά από πολύ καιρό.

Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει αποχωρήσει από την Ένωση, καθώς ήταν ένας από τους ανθρώπους που ήθελαν να φέρουν πίσω τον 35χρονο μεσοαμυντικό, το ενδιαφέρον όμως για το έμπειρο μέσο παραμένει στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Η δυνατότητα που έχει ο έμπειρος διεθνής να καλύπτει δυο θέσεις, του αμυντικού μέσου και πολλές φορές του στόπερ, είναι μια λύση για την ΑΕΚ, καθώς την δεδομένη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κατσουράνη.

Η πλευρά του διεθνή μέσου είναι θετική στο να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να κλείσει την καριέρα του, οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη είναι προσιτές για την Ένωση, κάτι που κάνει πιο εφικτό το σενάριο της επιστροφής. Αλλά, ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του, το προχωρημένο όριο ηλικίας και η απουσία του από την ΑΕΚ τόσα χρόνια και αγωνιζόμενός σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ φέρνουν αντίδραση στους φίλους της ομάδας και φρενάρουν την διοίκηση του «δικέφαλου».

Παρόλα αυτά παραμένει μια αξιόπιστη λύση για την ΑΕΚ από την ελληνική αγορά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Πρέπει όμως να υπολογίζουμε και την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη που είναι ο βασικός ανταγωνιστής του Κατσουράνη και την ώρα της απόφασης για την απόκτηση αμυντικού μέσου, οι ιθύνοντες της ομάδας θα ζυγίσουν πολύ καλά τις δυο περιπτώσεις.