noodles volos banner

Σε αναζήτηση τριών παικτών πλέον ο Ολυμπιακός

Η εξέλιξη με το θέμα του Δημήτρη Αρβανίτη, αναγκάζει τον Ολυμπιακό Βόλου να αναζητήσει ακόμη έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Μπορεί η ομάδα να προτίθεται να καταθέσει έφεση κατά της ποινής, αλλά αυτή τη στιγμή ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται λόγω του αποκλεισμού του για έναν χρόνο και έτσι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αναζητήσουν τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη για το ρόστερ τους.

Χρειάζονται δηλαδή δύο στόπερ και έναν σέντερ φορ. Την ώρα που η περίπτωση του Νεόφυτου δεν δείχνει να προχωρά, το όνομα του Γκαλάν παραμένει στο προσκήνιο, από την άλλη όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι στρέφονται κυρίως σε λύσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα έχει αναχωρήσει ήδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο και ο Νίκος Παντέλης περιμένει τις τελευταίες τρεις προσθήκες για να μπορεί να ξεκινήσει το μοντάρισμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, με τους ανθρώπους της διοίκησης να θέλουν να αποφύγουν τις βιαστικές κινήσεις. 

Last modified onSaturday, 02 August 2014 09:58