noodles volos banner

Πιο κοντά με τους διεθνείς Αφρικάνους, Τσιμότζι και Ράντι ο Ολυμπιακός

O Ιμπάν Ιγάνγκα Τραβιέσο ή απλώς ΡάντΙι, με θητεία σε διάφορες ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Ισπανίας και πέρυσι στη Football League με τον Φωκικό O Ιμπάν Ιγάνγκα Τραβιέσο ή απλώς ΡάντΙι, με θητεία σε διάφορες ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Ισπανίας και πέρυσι στη Football League με τον Φωκικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά σε δύο ακόμα προσθήκες. Η πρώτη είναι ο Ταουόγκα Τσιμότζι. Οι επαφές με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι προχωρημένες και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο διεθνής χαφ από το Μαλάουι θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Η δεύτερη είναι ο Ίμπαν Ράντι. Ο διεθνής μέσος από την Ισημερινή Γουινέα έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τον Φωκικό, ακούστηκε για πολλές ομάδες (Απόλλων, Λαμία, Ηρακλής Ψαχνών), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους!
Τέλος, στάσιμο παραμένει το θέμα της μεταγραφής του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Οι «ερυθρόλευκοι» στην επαφή που είχαν τη Δευτέρα δεν μπόρεσαν να βρουν τη χρυσή τομή στο οικονομικό με τον Σκοπιανό επιθετικό, όμως η περίπτωσή του δεν έχει «ναυαγήσει». Είναι βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια επαναπροσέγγισης άμεσα.

flnews.gr

Last modified onTuesday, 15 July 2014 21:31