noodles volos banner

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η συνάντηση για τον Ολυμπιακό

Παρουσία του νέου Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Κυψέλη η συνάντηση – σύσκεψη για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε αυτή τη συνάντηση είχε καλέσει τους επιχειρηματίες της περιοχής και όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν, καθώς και τον Δήμαρχο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, κατά τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η ανάληψη καθηκόντων από τους Γιώργο Βαρούτσικο και Γιώργο Τόρη, ώστε να βγει η ΠΑΕ από το διοικητικό αδιέξοδο. Οι δύο παράγοντες ζήτησαν τη στήριξη όλων στο δύσκολο έργο τους και ειδικά των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον Βόλο και έτσι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη με αφορμή αυτό το κάλεσμα, έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε μία σύσκεψη – συνάντηση για την ενίσχυση των προσπαθειών τους.

Η συνάντηση αυτή γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και των ΜΜΕ, αφού η είσοδος δεν επετράπη σε κανέναν δημοσιογράφο για ευνόητους λόγους. Οι  Βολιώτες επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να συζητήσουν για το πώς μπορούν να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού Βόλου και τα αποτελέσματα της συνάντησης σίγουρα θα φανούν και από το ποιοι τελικά θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Το νέο ΔΣ θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου μέσα στην άλλη εβδομάδα. 

Last modified onThursday, 03 July 2014 20:57