noodles volos banner

Τόρης: «Αλλαγή σελίδας για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει»

Ο Γιώργος Τόρης, που θα συνεχίζει μαζί με τον Γιώργο Βαρούτσικο στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε για σημαντική μέρα για τον Ολυμπιακό και για μία αλλαγή σελίδας στην ερυθρόλευκη ομάδα, ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.    

Στην τοποθέτηση του ο Γιώργος Τόρης τόνισε: «Θεωρώ οτι είναι μια μεγάλη μέρα αυτή για τον Ολυμπιακό. Αλλαγή σελίδας για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει. Μπροστά στο φάσμα της διάλυσης πήραμε αυτή την  απόφαση για να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει. Μόνοι μας όμως δεν μπορούμε. Πρέπει να είναι δίπλα μας οι επιχειρηματίες της πόλης και οι φίλαθλοι. Θέλουμε να είστε όλοι δίπλα μας με αγάπη χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπικά συμφέροντα».

Για το αν θα πάει η ομάδα σε νέο μοντέλο σε σχέση με τα δυο προηγούμενα χρόνια: «Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι όσοι διοικητικοί παράγοντες έχουν εμπλακεί έχουν βάλει χρήματα και έχουν βοηθήσει. Θα πάμε σε πιο νέους παίκτες με πραγματική όρεξη και φιλοδοξίες για διάκριση. Με νέα παιδιά θα πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει». 

Για το μπάτζετ: «Θα κινηθεί σε σχέση με αυτά που θα πάρουμε και από την πόλη και την ανταπόκριση που θα έχουμε. Θα έχουμε ένα μπάτζετ ώστε να πάρουμε παίκτες και να ανεβούμε στη Super League».