noodles volos banner

Τσεκούρας: «Θα έτρωγε ντομάτες ο Πλεξίδας» (video)

Τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου, για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, που έδωσαν από κοινού οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, πήρε και ο Νίκος Τσεκούρας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Τσεκούρας απάντησε ουσιαστικά στον κ. Πλεξίδα, ενώ παράλληλα κάλεσε σε νέα συνάντηση φιλάθλους και επιχειρηματίες, που θέλουν να βοηθήσουν, την Τετάρτη το βράδυ.

 «Επειδή είχα την ευθύνη μετά τον κ. Καραγιάννη ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Η μόνη πρόταση που είχαμε και η επίσκεψη ήταν από τον κ. Πλεξίδα. Μόνος του ήρθε. Επειδή έβγαλε μία ανακοίνωση θα πρέπει να του απαντήσω. Ήρθε πολλές φορές στον Βόλο, επιθεώρησε γήπεδα και εγκαταστάσεις, την Παρασκευή ήρθε στο γήπεδο και έγινε συνάντηση με τον κ. Βαρούτσικο και τον κ. Καραγιάννη. Ούτε λεφτά του ζητήσαμε ούτε τίποτα. Του ζητήσαμε μία εγγύηση γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι δικό μας μαγαζί. Ο κ. Πλεξίδας αν ήταν με ενδυματολογικά γούστα που έχει, με γραμματείς και με μερσεντές, μάλλον θα έτρωγε ντομάτες γιατί ο Βόλος έχει επίπεδο και δεν μπορεί να παίζει με τον Βόλο. Αύριο 8.30 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Κυψέλη καλούμε όλους τους φίλους και επιχειρηματίες του Βόλου που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Επίσης καλούμε τον Αχιλλέα Μπέο, το νέο Δήμαρχο Βόλου να βοηθήσει σε αυτή τη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού».

Media

Last modified onWednesday, 02 July 2014 18:31