noodles volos banner

Έντονος προβληματισμός για την επόμενη μέρα…

Και ξανά από την αρχή… Ή καλύτερη ξανά στην αρχή… Στην αφετηρία… Το «ψέμα» με τον Πλεξίδα τελείωσε και στον Ολυμπιακό Βόλου, γνωρίζουν ότι πρέπει να το ξεπεράσουν γρήγορα και ενωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα είναι έντονος στις τάξεις της ερυθρόλευκης ομάδας. Μαγαζί «γωνία» ο Ολυμπιακός αναμφίβολα, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί στις δύσκολες εποχές που ζούμε να δείξουν το θάρρος και να αναλάβουν επενδύοντας σε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Βούλγαροι, Λιαδέλης, Βολιώτες επιχειρηματίες, Πλεξίδας, όλα αποδείχτηκαν δίχως βάση και λογική.

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό και για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα και την ώρα που άλλες ομάδες κάνουν σχεδιασμό, οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν μπορούν ουσιαστικά να ξεκινήσουν.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και μένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας, όχι μόνο για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, αλλά και για να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη να ξεκινήσει στην ώρα της την προετοιμασία. 

Το θέμα που καίει αναμφίβολα είναι το διοικητικό και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα "καυτή".