noodles volos banner

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Γιώργος Καραμίχαλος, πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου Ο Γιώργος Καραμίχαλος, πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας Αττικής, στην οποία αγωνίζεται και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στο olimpico sports club στο Βόλο και έγινε με σκοπό τη γνωριμία και τη φιλία των μελών των δύο ομάδων. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού Βόλου κέρδιααν 4-2, με τα γκολ να σημειώνονται από τους Γ. Καραμίχαλο, Β. Πανόπουλο, Γ. Γεωργούδη και Αντ. Μάνδαλο.
Μετά το ματς, σε παραλιακή ταβέρνα του Βόλου, ο μάνατζερ της ομάδας του Πρωτέα κ. Λεωνίδας Βαριάς, εφοπλιστής, παρέθεσε δεξίωση στις δύο ομάδες. Η Ένωση Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου τίμησε τον Δημήτρη Σαραβάκο και την ομάδα του Πρωτέα με ειδικές πλακέτες, ενώ στος κ.κ. Λεωνίδα Βαριά και Αλέξη Αποστόλου απονεμήθηκαν τα σύμβολα της πόλης του Βόλου: η Αργώ και ο Κένταυρος. Σε κάθε ποδοσφαιριστή του Πρωτέα δόθηκε από την ΕΠΠΟΒ αναμνηστικό της συνάντησης καθώς και έντυπα, φωτογραφίες και χάρτες του Βόλου και της Μαγνησίας, προσφορά του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αγώνα, αυτή τη φορά στην Π. Φώκαια Αττικής. Η ΕΠΠΟΒ ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του Olimpico Sports Club, τους διαιτητές της συνάντησης Αντώνη Δαλούκα, Παναγιώτη και Δημήτρη Σακκά καθώς και τον Σπύρο Κανούλη για την εθελοντική τους προσφορά στο παιχνίδι, την κα Φούλη Τσιώμου για την εθελοντική παροχή ιατρικών φροντίδων καθώς και το Κέντρο Τουριστικής Ενημέρωσης Δήμου Βόλου.