noodles volos banner

Κρίσιμη μέρα για τον Ολυμπιακό

Τα σενάρια πολλά… Κάθε φορά άλλωστε που μία ομάδα μένει «ακέφαλη» και η διοίκηση παραδίδει στον Ερασιτέχνη, ακούγονται διάφορα για την επόμενη μέρα.

Το σίγουρο είναι ότι η Τετάρτη είναι αρκετά κρίσιμη για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρέδωσαν στον Ερασιτέχνη χωρίς να γίνει τελικά η Γενική Συνέλευση και στις 8 το απόγευμα σήμερα στο συνεδριακό κέντρο Forum θα παρθούν αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί η ομάδα από δω και στο εξής.

Ο Ερασιτέχνης κάλεσε σε ανοιχτή συγκέντρωση όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα προκειμένου να βρεθεί λύση και αυτή να προχωρήσει μπροστά. Τα «δυνατά» μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ δήλωσαν ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν και ότι ακολουθούν τον Δημήτρη Καραγιάννη στην απόφαση του και έτσι ακόμα και η λύση εκ των έσω προς στιγμή δεν φαίνεται να «υποστηρίζεται».

Στην ανοιχτή συγκέντρωση αναμένεται να συμμετάσχουν το ΔΣ της ΕΠΣΘ, φίλαθλοι οργανωμένοι και μη του Ολυμπιακού, οι παλαίμαχοι της ομάδας, επιχειρηματίες της πόλης, ενώ έχουν προσκληθεί και ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου κ. Πανος Σκοτινιωτης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλεας Μπεος.