noodles volos banner

Περιμένει τις εξελίξεις ο κόσμος της ομάδας

Τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημήτρη Καραγιάννη ότι δεν θα συνεχίσει στα διοικητικά της ΠΑΕ. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τη διοίκηση, δηλαδή ποιοι θα είναι αυτοί που θα βγουν μπροστά να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα, ο προπονητής και το ρόστερ.
Η άσχημη τροπή που πήρε η φετινή σεζόν με το χαμένο αγώνα μπαράζ αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί για τρίτη στη σειρά περίοδο στη Football League και να χτίσει την ομάδα του από το μηδέν, καθώς η συνταγή με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που κουβαλούσαν "όνομα" και πολυετή καριέρα απέτυχε. Αντιθέτως, οι Ζέρης και Νικολιάς με την εξαιρετική τους παρουσία στο μπαράζ και όχι μόνο, οι Κόμνος, Κολημήτρας, Κεσίδης, Ντινόπουλος, Μπόρας αποτελεούν το μέλλον του Ολυμπιακού που θα πρέπει να εμπιστευτεί τα νέα παιδιά της Μαγνησίας ώστε να δημιουργήσει νεανικό κορμό για τα επόμενα χρόνια. Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο ποιοι θα αποτελέσουν το ρόστερ ή ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, αλλά οι διοικητικές εξελίξεις που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα για να αρχίζει ο αγωνιστικός προγραμματισμός.
Το σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι περιμένουν τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που με χαμηλούς τόνους, θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται πιο δυνατό με την παρουσία της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας, του Ηρακλή...