noodles volos banner

Το τατουάζ για τη Νίκη, το «δέσιμο» με τον κόσμο και η μεταγραφή στην ΑΕΚ (video)

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο τρίτος παίκτης της Νίκης Βόλου τα δύο τελευταία χρόνια, που από την κυανόλευκη ομάδα μετακινείται στην ΑΕΚ... Είχαν προηγηθεί οι Βούρας και Τζανετόπουλος. Οι κιτρινόμαυροι παρακολουθούσαν στενά όλη τη σεζόν την εξέλιξη του και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.  

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής από τη Θήβα άρχισε να δίνει τα διαπιστευτήρια του με τα μπλε, στο φιλικό με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Εκτός από την εξαιρετική του εμφάνιση, είχε βρει και δίχτυα (video) κόντρα στους κιτρινόμαυρους, που μετά από δέκα μήνες τον εντάσσουν στο δυναμικό τους. 

Η επιλογή του Παναγιώτη Τζαναβάρα και η επιμονή του να ντύσει στα μπλε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από τη Θήβα, αναμφίβολα δικαίωσε και με το παραπάνω τον Κορίνθιο τεχνικό και τους ανθρώπους της Νίκης, που τελικά εισάκουσαν την επιθυμία του.

Αγωνίστηκε σε 26 ματς στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Νίκης Βόλου και σε αυτά μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά έδωσε έξι ασίστ. Τρία παιχνίδια μέτρησε για το κύπελλο. Σε όλα και στα 29 αγωνίστηκε ως βασικός. Αυτά ήταν και τα περισσότερα που έχει δώσει μέχρι στιγμής σε μία σεζόν.

Συνολικά μετρά 20 συμμετοχές στη Super League με Ολυμπιακό και Δόξα Δράμας και 59 στη Football League με Δόξα Δράμας, Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου. Μαζί με αυτές του κυπέλλου, έχει παίξει σε 89 επίσημα παιχνίδια και έχει πετύχει δύο γκολ.

Αποτελεί ένα σύγχρονο μπακ, με επιθετικές αρετές και από τα πόδια του αρκετές φορές ξεκινούσαν οι φάσεις στην περιοχή των αντιπάλων. Ο Σοϊλέδης ήταν αναμφίβολα από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος όχι μόνο στη Νίκη, αλλά και στην κατηγορία γενικότερα.

Ο Άρης δέθηκε με τον κόσμο της Νίκης. «Χτύπησε» τατουάζ στο πόδι του την ημερομηνία ανόδου της κυανόλευκης ομάδας και τη χαρακτήρισε μια από τις πιο σημαντικές στη ζωή του και στην καριέρα του…

Η ζωή τα φέρνει έτσι όμως, που πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, επέλεξε την ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι πάντως ότι και αυτός δεν θα ξεχάσει τον κόσμο της Νίκης και όσα έζησε στο Πανθεσσαλικό και στη Δημητριάδος. Πολλές φορές αναφέρθηκε στον κόσμο της κυανόλευκης ομάδας και στο δέσιμο που έχει μαζί του. Ηταν μάλιστα ένα στοιχείο που ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, τον έκανε να σκέφτεται τη μεταγραφή του... Αλλά και οι φίλαθλοι της Νίκης δεν θα λησμονήσουν ποτέ τη μεγάλη του προσφορά. Άλλωστε έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στη σημαντικότερη μέχρι στιγμής επιτυχία της ομάδας στην ιστορία της... 

Δείτε παρακάτω το γκολ που έβαλε ο Σοϊλέδης με τη Νίκη κόντρα στην τωρινή του ομάδα και έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τον παρακολουθούν στενά:

Media

Last modified onSaturday, 07 June 2014 13:22